Una casa amb sòl de fusta: el millor confort garantit.

Cada detall fa la diferència a la seva casa: des dels mobles fins a les parets, des de les teles fins al pis. En particular, aquest últim és un element important que descriu els espais i garanteix la funcionalitat completa de les habitacions. En aquest sentit, una casa amb pisos de fusta és una de les opcions més suggerides pels dissenyadors: de fet, aquesta solució dóna elegància i bellesa, assegurant el millor confort.

Un espai perfecte

Quins són els avantatges d’una casa amb pisos de fusta? En primer lloc, és una opció que contribueix a l’aïllament tèrmic i acústic de l’espai disponible. Llavors, un altre avantatge és la resistència: un pis de fusta, gràcies als materials d’alta qualitat, les modernes tècniques d’acabat i el manteniment, és una opció a llarg termini que pot fer que cada espai sigui únic.

A més, és una solució particularment versàtil: de fet, malgrat el que un podria pensar, també troba un lloc en el bany i en la cuina, dues habitacions caracteritzades per una alta taxa d’humitat. L’important és optar per un tipus de fusta que sigui adequat per a aquestes característiques, com el Doussi, la teca, el iroko i el durmast.

Finalment, és important subratllar l’aspecte estètic: segons el tipus triat, el pis de fusta pot donar un aspecte vintage o modern a la casa, satisfent tots els gustos..

Sòls de fusta i laminatges: la diferència.

Una distinció important per a fer és la de fusta i laminatge: la fusta massissa es caracteritza per una superfície més gruixuda i un aspecte més refinat; El laminatge, ja que és una reproducció de fusta, és l’opció més barata.

Atenció també a la instal·lació. La col·locació flotant consisteix a col·locar la fusta directament en la superfície del pis, després de triar els materials aïllants més adequats. La col·locació de enclavament no necessita l’ús de l’adhesiu, és perfecta per al laminatge i garanteix una adherència perfecta a la superfície.

Article extret i traduït de Profilpas (http://www.weprofile.it/en/house-with-wood-flooring/)