Comença el bon temps i és el moment de posar a punt la zona exterior de les nostres cases. De vegades, per gaudir d’aquest espai hem de posar-lo a punt. La gespa és un dels elements que més ens preocupa. Per això, com a especialistes us deixem un seguit de consells per escollir la gespa que realment necessites. Comencem ….

 

Escollir el tipus de gespa artificial segons el seu ús


Abans de comprar el nostre gespa artificial hem de saber si estarà ubicat en una zona de jocs, al costat de la piscina, en una zona de barbacoa o simplement serà decoratiu. Amb aquesta decisió, garantim que la gespa artificial que vam comprar estarà en perfectes condicions durant molt més temps.

 

 

L’altura de la seva gespa artificial


Ja sabem on l’instal·larem i ara hem d’escollir l’altura dels seus filaments. L’altura pot anar des dels 20 als 50 mm segons el seu ús.

Gespa artificial de menys de 20 mm ; Aquest tipus gespa curt està indicat per a zones de molt impacte. Poden ser zones de pas recurrent, zones de celebracions o zones d’estacionament. Aquesta gespa artificial és molt fàcil de netejar i estable gràcies a la seva curta alçada.

Gespa artificial de 20 a 40 mm;   És la gespa artificial més adequat per a terrasses ja que és un model fàcil de netejar amb aspiradora.

Gespa artificial de 30 a 50 mm;   Si el nostre gespa artificial és per a jardí, el més indicat és escollir els filaments de 30 a 50 cm ja que donen un aspecte més natural i un confort molt més gran.

 

 

La textura de la seva gespa artificial


La gespa artificial ha de ser suau, però també durador. No hem d’escollir models molt fins per a zones de molt trànsit ja que poden fer-les malbé abans. Els filaments molt fins poden usar-se en àrees decoratives i de menys trànsit.

 

El color i la tonalitat de la seva gespa artificial


Ja sabem on l’anem a instal·lar, l’altura que necessitem i ara escollirem el color / tonalitat adequats.

Semblant a la gespa natural;   Com més barrejats estiguin els colors i les tonalitats, més semblant serà a la gespa natural. Trobem brins de diferents verds, marrons i beix.

Opció monocolor;   De vegades preferim disposar d’una opció amb menys colors i alhora més econòmica. Són gammes amb tonalitats monocromàtiques i sense jocs de textures.

 

 

Esperem que aquests consells t’ajudin a escollir el millor gespa artificial per al teu jardí o terrassa! .

 

En els nostres magatzems de GRESS Argentona i MARESMEGRESS disposem d’una àmplia gamma de gespa artificial. Els nostres especialistes t’assessoraran de forma personalitzada sobre la gespa artificial més adequat per al teu jardí o terrassa.

 

Promocions relacionades